Startpagina / Bedankt voor je aankoop!

Kortingscode

Quid pro quo! Oftewel; voor wat, hoort wat. Wij worden blij van tevreden klanten, dus willen wij dat onze klanten ook blij worden van ons. Vandaar dat we je willen bedanken voor je aankoop met een korting van 10% op een volgende aankoop. Het verzilveren van de kortingscode is heel eenvoudig. Vul bij het afrekenen de volgende kortingscode in en het bedrag wordt automatisch verrekend:  BEDANKT01. Deze kortingscode mag je overigens ook gerust delen met familie of vrienden! Zie het als een welkomstactie waar niet alleen jij van kunt profiteren. Sharing is caring =]

  Tevredenheid
  We gaan er natuurlijk van uit dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht dat inderdaad het geval zijn dan zouden wij het enorm op prijs stellen als je een online review zou kunnen achterlaten. Dit helpt ons enorm om de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van ons als bedrijf kenbaar en zichtbaar te maken. Voor veel mensen is het schrijven van een tekstuele review echter een drempel en dat snappen we! Daarom zijn we al heel blij met een beoordeling in het aantal sterren.

  Volg ons op Social Media!
  Wil je daarnaast op de hoogte blijven van Skins & More? Volg ons dan via onderstaande social media. We trachten naast de reguliere communicatie over onze artikelen en acties ook regelmatig content met een knipoog in de vorm van een inspirerende of informatieve blog te plaatsen.

  Winactie
  Een kenmerk van onze producten is dat ze tijdloos zijn. Dat wil zeggen dat ze niet onderhevig zijn aan mode en niet gebonden zijn aan een specifieke stijl. Of je nu van industrieel, modern, bohemian of brocant houdt, er is dus altijd wel een passende vacht of huid te vinden die matcht met je interieur. Ben jij creatief en trots op je inrichting wat als inspiratie kan dienen voor anderen? Maak dan een sfeerfoto met een van onze artikelen en deel deze met ons of tag @skinsandmore op Instagram. Jaarlijks verloten wij een waardebon van €75,- onder de leukste inzendingen.

  Wooninspiratie met koeienhuid en schapenvacht
  Voorbeeld van een inspirerende interieurfoto.