Startpagina / Retourinformatie

Retourneren
Is het product dat je hebt aangeschaft toch niet helemaal wat je in gedachte had? Jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren! Je kunt het product dat niet aan de verwachtingen voldoet binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Laat ons via een e-mail weten dat het product retour komt en voeg het retourformulier ingevuld toe bij de verzending. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product mag niet gebruikt en/of beschadigd zijn en kan, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening en risico. Het is daarom verstandig bij retourzendingen een bewijs van verzending te vragen. Wij zullen het aankoopbedrag (incl. verzendkosten) zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na ontvangst crediteren. Wanneer het geld op je rekening staat hangt vervolgens af van de snelheid van de bank.

De ondernemer (Skins & More) vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Ruilen
Wil je het door jou ontvangen product ruilen voor een ander product of een andere maat? Stuur ook dan eerst een email naar info@skinsandmore.nl en geef aan welk product (nummer) je wilt ontvangen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen en gaan kijken of het product dat u graag zou willen ontvangen op voorraad is. Je kunt het product dat je wilt ruilen binnen 14 dagen (ongebruikt en onbeschadigd) terugsturen naar het adres t.a.v Skins and More (o.v.v. je naam, ordernummer, product, reden van retour, rekeningnummer). Wanneer je een product wilt ruilen zullen wij bij jouw nieuwe order geen verzendkosten in rekening brengen. Zo betaal je geen dubbele verzendkosten.

Let op:

  • stuur een email naar info@skinsandmore.nl voordat je het product retour stuurt;
  • het product mag uiteraard gepast, maar niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn. In dat geval kunnen wij deze niet terugnemen;
  • wij kunnen kosten in rekening brengen bij geretourneerde producten met een sterke rook of andere geur, deze producten kunnen wij niet meer verkopen;
  • producten gekocht in de sale kunnen alleen geruild worden;
  • de kosten van de retourzending zijn voor de afzender; (zelf uw aankoop terugbrengen kan natuurlijk ook)
  • artikelen die na de retourperiode retour worden gestuurd kunnen wij niet accepteren;
  • omdat wij niet verantwoordelijk zijn voor jouw retourzending, raden wij aan het pakket met track en trace te verzenden.

Mocht je onverhoopt te maken krijgen met een foutieve levering of een fabrieksfout, maak dan geen gebruik van het retourneren, maar stuur dan een e-mail naar info@skinsandmore.nl.

Adresgegevens
Skins & More
Meijelsweg 45
5725 RG Asten-Heusden
Nederland