UITVERKOOP: Nu tot 50% korting op alle schapenvachten en koeienhuiden! UITVERKOOP: Nu tot 50% korting op alle schapenvachten en koeienhuiden!
Startpagina / Blogs / Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ook wij hebben een lijst met veelgestelde vragen, of een FAQ om het iets moderner te laten klinken. Natuurlijk zijn deze vragen nooit allemaal daadwerkelijk gesteld en houden wij hier ook geen logboek van bij. Wel kunnen wij ons voorstellen dat onderstaande Q&A relevant is voor jou als potentiële koper van onze artikelen. Zit je vraag er niet tussen? Neem dan gewoon even contact op via de chat of het contactformulier!

 1. Wie zitten er achter Skins & More?
  De VOF staat op naam van Pieter, Martijn en Twan. Drie millennials met Brabantse roots en een gedeelde passie voor schapen. Nee, dat laatste is natuurlijk onzin! Het eerlijke verhaal lees je verderop in deze FAQ. Naast business partners drinken we ook regelmatig een biertje als vrienden, wat zijn oorsprong kent op de universiteit. Hier waren we een aantal jaar studiegenoten waarna we na het afstuderen allemaal een ander zakelijk pad zijn gaan bewandelen. Daar waar Pieter bedreven is in handel en veel affiniteit heeft met onze natuurlijke producten, daar zijn Martijn en Twan ervaringsdeskundige op het gebied van respectievelijk e-commerce en business intelligence.

 2. Waarom Skins & More?
  Het is niet dat we van kinds af aan al droomden van een online webshop in huiden en vachten, interieur- en lifestyle accessoires. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat dit met enig toeval op ons pad is gekomen. Via ons netwerk zijn we namelijk in direct contact gekomen met leveranciers die onze artikelen als nevenactiviteit en restproducten produceren. Wij schakelen dan ook rechtstreeks met de producenten waarmee het distributiekanaal slechts twee partijen kent. Op die manier kunnen wij de kwaliteit controleren en waarborgen.

 3. Is kopen bij Skins & More verantwoord in het kader van duurzaamheid?
  Iedere onderneming die goederen van A naar B vervoert via de lucht of weg heeft een negatieve impact op het milieu omdat hiervoor fossiele brandstoffen worden gebruikt. Zo ook wij. Hier zijn we ons van bewust, en hier ondernemen we dan ook proactief actie op. Zo compenseren wij dit maandelijks via een klein bedrag, afhankelijk van de hoeveelheid zendingen die wij versturen. Dit doen we middels een collectieve samenwerking met Pachama, een initiatief dat zich inzet tegen ontbossing en voor het herstel van de natuur. Op deze manier streven wij op een laagdrempelige manier naar een klimaatneutrale bedrijfsvoering.

 4. Wat onderscheidt Skins & More t.o.v. andere verkopers?
  Vrijwel iedere markt lijkt tegenwoordig verzadigd, zo ook die van ons. Met de nadruk op ‘lijkt’, want als ondernemer zul je altijd een onderscheidend vermogen moeten hebben om succesvol te zijn. Onze kracht zit hem in het feit dat we kwaliteit aan kunnen bieden voor een eerlijke en scherpe prijs. Dit is geen marketing truc, maar de waarheid. De reden hiervoor is dat onze distributieketen klein is, het geen massaproductie betreft én omdat wij onze artikelen persoonlijk selecteren. Voor jou als klant is het daarnaast een duurzame investering omdat ze amper aan slijtage onderhevig zijn vanwege het zorgzame productieproces en het natuurlijke karakter. Zoals groente en fruit het lekkerst zijn wanneer ze rechtstreeks van de boer komen, zo zijn onze artikelen van de beste kwaliteit omdat ze ‘vers’ van de looier komen.

 5. Zijn de artikelen van Skins & More geschikt als cadeau of geschenk?
  Absoluut! Zeker in tijden van deze COVID-19 pandemie waarin thuiswerken de norm is geworden is het nóg belangrijker om je thuis comfortabel te voelen. Zo maak je met onze natuurlijke huiden en vachten de huiselijke sfeer aangenaam en zorgen onze pantoffels voor gemak en warmte in deze grillige tijden. Om nog maar te zwijgen over de stijgende energieprijzen. Dus ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een dierbare of wellicht een relatiegeschenk of welverdiend kerstpakket voor het personeel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem contact op via info@skinsandmore om te vragen naar de mogelijkheden.

 6. Is het mogelijk om zakelijk in te kopen bij Skins & More?
  Ja, het is mogelijk om zakelijk in te kopen bij Skins & More. Wij zijn in staat om grote partijen in te kopen en beschikbaar te stellen voor B2B-verkoop en zakelijke doeleinden van derden. Omdat we geen groothandel zijn en onze voorraad afgestemd is op particuliere verkoop is het echter wel van belang om hiervoor contact op te nemen. Benieuwd naar de mogelijkheden en voorwaarden? Stuur dan een mail naar info@skinsandmore.

 7. Importeren jullie de producten vanuit de Europese Unie?
  Ja. Al onze artikelen worden uitsluitend geïmporteerd vanuit de Europese Unie, met Polen als voornaamste land van herkomst.

 8. Waarom zie ik Arctic Sheep op mijn bankafschriften?
  Dit komt omdat we onder deze handelsnaam staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (61099562). Onze administratieve bedrijfsvoering doen we dan ook uit naam van Arctic Sheep. Skins & More kan gezien worden als een label van Arctic Sheep en is om die reden ook niet zichtbaar op afschriften.

0 opmerkingen

Laat een reactie achter: